0123123123123123
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να κλείνετε ΠΑΝΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο 2591023099
Για επείγοντα   6976382530

Παρουσίαση

 

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1971. Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Lund Σουηδίας το 1997 και κάτοχος επάρκειας Γενικής Ιατρικής. Είμαι ειδικός Παιδιατρικής και Εφηβικής ιατρικής (5 χρόνια εξειδίκευσης) από το 2003, μετεκπαιδευμένος στην Αλλεργιολογία και Διατροφή. Εργάσθηκα στη Σουηδία ως επιμελητής ιατρός στην παιδιατρική κλινική Karlstad, στο ιατρείο πρωτοβάθμιας παιδιατρικής Kristinehamn (με κλινικό προφίλ στις αλλεργικές παθήσεις και την νοσογόνο παχυσαρκία) και στη Νορβηγία ως αρχίατρος στην παιδιατρικές κλινικές Elverum και Ringerike.

Επέστρεψα στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο 2006 (μετά από 15 χρόνια παραμονής στην Σκανδιναβία και τρίμηνη περιοδεία στην Λατινική Αμερική, Νοεβρ.05-Ιαν.06) και υπηρέτησα στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Από τον Μάρτιο 2007 εργάζομαι ως ιδιώτης παιδίατρος στη Χρυσούπολη Καβάλας και σποραδικά ως επισκέπτης επιμελητής στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ringerike στη Νορβηγία.

Το 2008 έγινα Διεθνώς Πιστοποιημένος Σύμβουλος Γαλουχίας-IBCLC (ο πρώτος άνδρας IBCLC στην Ελλάδα). Έκτοτε ασχολούμαι συστηματικά με την υποστήριξη νέων μητέρων ως προς την γαλουχία τους και την υγεία των νεογνών τους. Το 2011 συμετείχα ως ιδρυτικό μέλος στην Υποστηρικτική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού Καβάλας που στοχεύει στην ενημέρωση εγκύων και την γενικότερη διάδοση του μητρικού θηλασμού.

Είμαι παντρεμένος με την Αθηνά Κισουδάκη (Ψυχολόγο•Μαία, Msc) και έχουμε δύο υιούς, τον Γιώργη και τον Χάρη.

Με ενδιαφέρει μια “ολιστική” άποψη-αντιμετώπιση της ασθένειας και της υγείας και προτιμώ να προλαμβάνω παρά να θεραπεύεω.

Μου αρέσει η ευελιξία, ο επαγγελματισμός, οι εναλλακτικές λύσεις και στοχεύω στην δια βίου εκπαίδευση.

Στον ελεύθερο χρόνο: σάλσα, κιθάρα, κολύμπι, μπάσκετ.